Inkasso

Hos Stohn tilbyder vi effektiv inkasso med lave omkostninger.

Inkassoafdeling

Stohn Advokatfirma har en afdeling, der beskæftiger sig med inkassosager.

Advokaternes Inkasso Service inddriver krav baseret på forfaldne fakturaer og andre betalingsaftaler. Du kan overdrage din inkassosag ved at trykke på knappen nedenfor.

Koncept

Advokaternes Inkasso Service er som de eneste inkassoadvokater anbefalet af Tekniq Arbejdsgiverne, Dansk Maskinhandlerforening og  Danmarks Restauranter og Caféer (DRC). Vi er tilgængelige for vores klienter og fokuserer på god sagsbehandling. Derfor har vi de bedste anmeldelser både på Google og Trustpilot.

Du kan læse mere om vores koncept her.

Viden om Inkasso

Advokaternes Inkasso Service har skrevet mange gode artikler, som du kan finde links til nederst på siden www.inkassoadvokat.dk.

Integration til dit regnskabsprogram

Som det eneste advokatkontor i Danmark har vi integration til e-conomic, Dinero, Billy Regnskabsprogram, Minuba, 360 Business Tool og Webfinance.

Vi har RKI som inkassopartner

Advokaternes Inkasso Service samarbejder med RKI, og vi kan derfor registrere dårlige betalere. En registrering i RKI har store konsekvenser for skyldnerens kreditværdighed og motiverer skyldneren til at betale sin gæld.

Har du behov for rykkerservice

Hvis du benytter e-conomic, Billy eller Dinero tilbyder vi både rykker- og inkassoservice via vores klientweb, CloudCollect.

Skyldner

Har du modtaget et brev fra Advokaternes Inkasso Service, skylder du formentlig penge til en af vores klienter. Tryk her for at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Adresse

Esplanaden 26, 1263 København K

Telefon

88 53 55 53

E-mail

info@inkassoadvokat.dk