Stohn Advokatfirma søger en stud.jur. til alsidigt juridisk arbejde

Dine opgaver hos os

Vi har kontor på Esplanaden 26, København K og søger en sagsbehandler til inkasso, som efter grundig oplæring skal indgå i teamet, hvor vi oplever stor tilgang af sager.

Som sagsbehandler kommer du primært til at arbejde med:

  • Oprettelse af sager
  • Udarbejdelse af betalingspåkrav, stævninger og fogedrekvisitioner
  • Behandling af foged- og civile sager
  • Indgåelse af betalingsaftaler og frivillige forlig samt indgå i forhandlinger

Selvom du primært skal arbejde med inkasso, vil der også være mulighed for at foretage praksisundersøgelse, udarbejde breve og processkrifter i andre sagstyper samt mulighed for at give møde i retten i småsager, hvis dine evner og ambitioner rækker til dette.

Som kollega opleves du som en gevinst for et team – både fagligt som socialt. Dit positive engagement smitter, når du tager initiativ til forbedringer sammen med dine kolleger.

Arbejdstid

Arbejdstiden fastlægges i samarbejde med dig, 10 til 15 timer om ugen, dog således, at der tages hensyn til undervisning og eksamener.

Det forventer vi af dig

Du er særdeles dygtig til at formulere dig, er på studiets 2. eller 3. år. Inkasso og retssagsbehandling har din interesse, og du drømmer om at blive advokat. Dine karakterer ligger over gennemsnittet i de formueretlige fag, og du er fortrolig med IT.

Sådan søger du

Send din ansøgning med CV, eventuelle anbefalinger og karakterudskrift til advokat Allan Stohn på as@stohn.dk senest fredag den 11. februar 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte advokat Allan Stohn direkte på telefon 42 53 55 55.

Vores persondatapolitik i forbindelse med ansættelsesprocessen kan læses her.