Stohn Advokatfirma søger en stud.jur. til alsidigt juridisk arbejde

Det tilbyder vi

Vores virksomhed er orienteret mod erhvervslivet, primært inden for fast ejendom, herunder særligt erhvervs- og boliglejeret. Vi er ambitiøse både fagligt og teknologisk. Arbejdstiden fastlægges i samarbejde med dig, 10-15 timer om ugen, dog således, at der tages hensyn til undervisning og eksamener.

Du bliver en del af et uformelt miljø med mulighed for frokostordning og eget kontor.

Ansættelsen som stud.jur. sker med henblik på en eventuel fastansættelse som advokatfuldmægtig.

Dine opgaver hos os

Grænserne for hvilke opgaver du får mulighed for at udføre afhænger af dine ambitioner og evner. Opgaverne vil således strække sig fra vedligeholdelse af vores fagbibliotek til praksisundersøgelse, opdatering af vores kommende blog med nye indlæg, inkassobehandling, fogedretsmøder samt udarbejdelse af breve og processkrifter.

Det forventer vi af dig

Du er på studiets 2. år eller lige startet på kandidatdelen, har interesse for vores kompetenceområde og drømmer om at blive advokat. Dine teoretiske resultater forventer vi ligger over gennemsnittet i de formueretlige fag. Derudover skal du være fortrolig med IT.

Sådan søger du

Send din ansøgning med CV, eventuelle anbefalinger og karakterudskrift til advokat Allan Stohn på as@stohn.dk senest fredag den 20. september 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte advokat Allan Stohn direkte på telefon 42 53 55 55.